FAQs

Hver bestilling er en Specialbestilling hos os, for vi producerer efter bestilling, netop for at imødekomme FNs verdens mål om at være bæredygtige. vores forventet levering og monterings tid er ca. 4 uger. Afhængigt af bestilling og behov for tilpasning.
Vores kundekonsulent som er din direkte kontaktperson vil give dig oplysninger om levering og eller montering af din Smart Home løsning i forbindelse med bestilling.

Leverings og monteringsdetaljer vil blive angivet i en bekræftelsesmail.

Når du bestilling bliver indsendt, modtager du en bekræftelses e-mail fra os, og hvis vi sender dig noget posten, så vil du også får en e-mail med et sporingsnummer.

Hos IntellyHomes modtages betaling med følgende betalingsformer:

Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard.

Finansieringsmuligheder:

Med AnyDay kan du Opdel dit køb i 4 lige betalinger, Ingen renter eller gebyrer, du betaler kun produktets beløb, sålænge du betaler til tiden. Anyday er en fair og transparent delbetalingsløsning.

Med et rentefrit lån fra Resurs Bank er du sikret et lån med 0% rente, med en "Fast Pris" er du sikret en fast månedligydelse, op til 20.000 kr. Din månedligydelse vil være afhængig af dit samlet købesum:

Op til 10.000 kr. vil din månedligydelse være på 299 kr.

Op til 15.000 kr. vil din månedligydelse være på 399 kr.

Op til 20.000 kr. vil din månedligydelse være på 499 kr.

Du kan altid læse mere om din finasieringsmuligheder her:

https://iframe.rbpartner.dk/iframes/view/e6a8bc-b5f31f6d72203c4aa4ed9ef32f

OBS: Alle priser på siden er angivet i valuta – DKK. Priserne er i Danske kroner og inkl. moms.

IntellyHomes anvender en godkendt betalingsserver med kryptering af dine kontooplysninger gennem SSL (Secure Socket Layer) protokol. Med dette menes der, at de angivne informationer ikke kan aflæses for sikkerhed af dine oplysninger. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Er webshoppene-mærket?

Vi er e-mærket webshop. Det betyder at vores købsflowet er gennemskuelig. Handelsbetingelserne er gennemgået og synlige, så du kan se betaling, levering, og fortrydelsesret. Du kan klage til e-mærket gratis og få op til 10.000 kr. med e-mærkets køberbeskyttelse.

E-mærket certifikat:

https://certifikat.emaerket.dk/intellyhomes.dk

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos IntellyHomes.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@intellyhomes.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder et link til i afsnittet for reklamationsret i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked, eller hvis du har haft varer i brug, eller ved special bestilling.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 32 22 37 70, eller på e-mail info@intellyhomes.dk

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Find ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen