Om IntellyHomes

Styre alle enheder med Én App

LET OG SMART AT STYR

IntellyHomes produkter og løsninger er gennemtænkte og gennem testede med det ene formål at gøre livet for dig og din familie lettere og smartere. Derfor vægter vi, at vores løsninger er simple og nemme at bruge uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten ved vores produkter.  Vi ønsker at gøre den travle hverdag nemmere med en smart løsning, som alle kan anvende.  

STYR DIT HJEM VIA EN APP

IntellyHomes er skabt til dig der ønsker at gøre hverdagen lettere og mere overskuelig ved at samle alt i én applikation. Vi kender det fra vores hverdag, at nye enheder hver især har deres app til styring, så hvorfor ikke samle alt et sted? Med et intelligent hjem styret af en ”fjernbetjening” – din smartphone, gør vi det nemmere og overskueligt at styre enhederne i dit Smart Home. Vi ønsker at gøre det enklere for dig, så alle dine enheder kan ”tale” sammen med én app. Din fjernbetjening til det hele, finder du i lommen – Din Smartphone.

Skræddersy dit nye og lækre Smart Home efter dine behov

Vi ønsker at gøre det nemt , hurtigt og sikkert for ALLE at få et Smart Home. Så uanset om du er totalt Smart Home nørd, eller intet ved om teknik og IT, men bare ønsker et bæredygtigt og sikkert hjem eller vil være fri for rengøringen. Så er vores dygtige konsulenter klar til at skræddersy et forløb med de helt rigtige produkter og den perfekte serviceløsning.

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Find ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen