Handelsbetingelser og Vilkår

IntellyHomes  

Handelsbetingelser og Vilkår  

IntellyHomes er et koncept bygget og ejet af DanPanel ApS. Hos IntellyHomes skaber vi sammen med dig dit smarte og Intelligente hjem, hvor du kan styre alt med én app.  

Virksomhedsoplysninger.  

IntellyHomes – En del af DanPanel ApS  
CVR: 38362925  
Adr.: Jukkerupvænge 1, 4420 Regstrup

E-mail: info@IntellyHomes.dk


For at sikre kunderne de bedste oplevelser og indkøbsbetingelser, har IntellyHomes løbende dialog med sine leverandører/samarbejdspartner. Dette betyder, at vi finder de bedste og de mest optimale leverandøraftaler, til fordel for vores kunder. Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.   

   

Dataansvarlig:   

DanPanel ApS er dataansvarlig, vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med EU`s og dansk lovgivning. Læs mere om persondataloven (GDPR) og hvordan vi håndterer dine oplysninger. Læs mere om Privatlivspolitik & Cookies 

  

Persondatapolitik:   

Vi indsamler følgende oplysninger om dig: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.   

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne indhente et tilbud til dig.   

Personoplysningerne registreres hos DanPanel ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.   

 Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.   

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@IntellyHomes.dk.  

  

Betaling.  

Hos IntellyHomes modtages betaling med følgende betalingsformer:  

  • Dankort/Visa-Dankort  
  • Visa  
  • Visa Electron  
  • Mastercard  
  • PayPal  
  • Afdrag med Anyday læs mere Her.  

Alle beløb på siden er angivet i valuta – DKK. Priserne er i Danske kroner og inkl. Moms og vi tager ikke kortgebyrer.  

IntellyHomes anvender en godkendt betalingsserver med kryptering af dine kontooplysninger gennem SSL (Secure Socket Layer) protokol. Med dette menes der, at de angivne informationer ikke kan aflæses for sikkerhed af dine oplysninger. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Levering & Fragt  

IntellyHomes leverer dine ordrer i Danmark. Dog ikke Grønland og Færøerne.  Forventet leveringstid er 3-4 uger ved bestilling af Smart home produkter og løsninger, af hensyn til montørernes tider for opsætning, montering og undervisning i app. Hvis et produkt ikke er på lager, har kunden fortsat mulighed for at forudbestille et produkt, og i tilfælde af forlænget leveringstid, vil dette oplyses til kunden.  

Ved bestillinger over DKK 799,- vil fragt være gratis. Fragtpriserne starter fra DKK 39,- til 99,-. Du kan ift. valgte leveringsadresse se hvilke transportører, der leverer til den valgte leveringsadresse med pris. Her vil du også blive oplyst hvilke leveringsmetoder du kan vælge mellem.  

  1. Levering til nærmeste pakkeshop med GLS  
  1. Levering til privatadresse med GLS  
  1. Levering til virksomhedsadresse med GLS  
  1. Levering til nærmeste pakkeshop med DAO  

I tilfælde af at du ikke er til at træffe på privat- eller virksomhedsadressen ved leveringstidspunktet, vil en advisering efterlades med informationer om, hvilken pakkeshop, som du kan afhente din pakke hos.  

Fortrydelsesret  

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos IntellyHomes.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.  

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@IntellyHomes.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder et link til her nedenfor. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.  

Standardfortrydelsesformularen kan hentes her 

Fortrydelse af en del af købet  
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.  

   

Returnering  
Når du har givet IntellyHomes besked om fortrydelse af dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Bemærk at du selv står for returfragtomkostningerne, og at det er dig der hæfter, hvis der opstår skade af produkter under transporten. Vi anbefaler, at pakken indeholder originalmateriale, som da vi fremsendte pakken. Altså original indpakning som emballage, da mangel på dette kan medføre værdiforringelse.  

   

Varens stand, når du sender den retur  
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.  

   

Tilbagebetaling af købsbeløbet  
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, som du hæfter for.  

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.  

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.  

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.  

Returpakker sendes til:  
DanPanel ApS  
Att.: Intellyhomes.dk 

Adr.: Jukkerupvænge 1, 4420 Regstrup


Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til ovenforstående adresse.  

Ordrebekræftelse  
Ved køb i vores webshop vil du i den angivne e-mailadresse modtage en ordrebekræftelse, når ordren er gået igennem. Hvis du ikke kan finde denne i din indbakke, så eftertjek om den er havnet i dit spamfilter.  

Reklamationsret  
I henhold til købeloven har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Denne gælder for fejl/mangler i produktets materiale og/eller fabrikation. Det gælder derfor ikke skader eller fejl der er begået ved forkert betjening af produktet. I tilfælde af at du har modtaget en defekt varer, bedes du hurtigst muligt kontakte os med en detaljeret beskrivelse af fejlen, da vi ønsker er vores kunder har fejlfrie produkter. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Herefter vil sagen igangsættes og udfaldet afhænger af den konkrete situation. Det vil sige at produktet kan udbedres i form af reparation, ombytning, refundering af penge eller afslag i pris. Det er som benævnt forudsat at produktet ikke er skadet eller at fejl er opstået som følge af forkert betjening. Reklamationsretten dækker altså ikke over skader, slitage og fejl som er opstået ved direkte/indirekte følge at forkert betjening fx ved uautoriseret indgreb i produktet, vold eller ringe vedligeholdelse.  
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

  
Varen sendes til  
DanPanel ApS   
Att.: Intellyhomes.dk  

Adr.: Jukkerupvænge 1, 4420 Regstrup


Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til ovenforstående adresse. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
   
Du kan skrive til os for at få tilsendt en retur/reklamationsblanket og vedlægge den i pakken.    
   
Persondatapolitik  
IntellyHomes - DanPanel ApS har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:  
Fornavn, efternavn, adresse, postnr., by, tlf. nr. og mailadresse. Hvis du køber til erhverv eller institution, har vi brug for firmanavn og CVR for erhverv. For offentlige har vi brug for EAN.  
   

IntellyHomes registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos IntellyHomes og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på IntellyHomes.dk er DanPanel ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@IntellyHomes.dk  

  
Klageadgang  
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, bedes du kontakte IntellyHomes på mail info@IntellyHomes.dk eller telefon 32 22 37 70. Specificer her årsagen til din klage, og vi vil finde en løsning. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:  
   
Nævnenes Hus  
Toldboden 2  
8800 Viborg  
naevneneshus.dk  
   

Hvis du har bopæl uden for Danmark, i et andet EU-land, har du mulighed for at skrive en klage til EU Kommissionen på deres online platform for klager på http://ec.europe.eu/odr/.  
   
Information og markedsføring   

IntellyHomes tildeler kun de konkrete bestillinger til sine samarbejdspartnere for at imødekomme kundens forespørgsel. Udveksling af data herunder informationer om konkret bestilling mellem IntellyHomes og IntellyHomes leverandører er en betingelse for optimal udnyttelse af kunde-kontoen, hvorfor kunden giver tilladelse hertil.  Dette sker ved, at du som kunde giver IntellyHomes samtykke, og at du accepterer vores handelsbetingelser, vilkår og privatlivspolik & cookies ved oprettelse af en gratis kundekonto og ved udfyldningen af forespørgsel. Ligeledes vil der spørges om samtykke til nyhedsmails med tilbud i vores markedsføring, men dette kan du til enhver tid selv vælge, da vi grundet lovgivning er forpligtet til at bede om samtykke hertil.   

  

Sletning af din konto    

Hvis du ikke ønsker at have en konto hos IntellyHomes længere, kan du til enhver tid skrive indtil os på info@IntellyHomes.dk om, at du ønsker at slette din konto. Du vil modtage en mail bekræftelse på det, ligeså snart det bliver gjort.   

   

Vi vedligeholder og opretholder et sikkert miljø hos IntellyHomes.   

Dine personlige informationer bruger vi for at:   

Identificere de tilmeldte kunder i IntellyHomes for at forebygge og opretholde et sikkert miljø fra misbrug, spam, sikkerhedsbrist eller anden vis af skadelig aktivitet i vores portal.    

Derfor gennemgår vi en risikovurdering samt sikkerhedsundersøgelser af vores tilmeldte kunder.    

Vi verificerer og godkender informationer, der leveres af vores kunder herunder EAN- nummer for den offentlige afdeling, du repræsenterer, CVR for den virksomhed du repræsenterer og eller din fødselsdag, hvis du er en privatperson.    

 I forbindelse med aktiviteterne ovenfor kan vi personalisere din oplevelse baseret på dine interaktioner med IntellyHomes’ side, dine profiloplysninger og andet indhold, du sender til IntellyHomes, samt informationer fra tredjeparter. I begrænsede tilfælde kan automatiserede processer begrænse eller suspendere adgangen til IntellyHomes’ side, hvis sådanne processer identificerer en kunde, eller en aktivitet, som vi mener udgør en sikkerhedsrisiko, eller anden risiko for IntellyHomes’ side, dig, andre medlemmer, leverandører eller tredjeparter.   

 Vi behandler disse oplysninger ud fra vores legitime interesse i at beskytte IntellyHomes platform, for at måle om vores løsninger og serviceydelser har en værdi for dig, den valgte afdeling, du logget ind med, samt for at overholde de til enhver tid gældende love.   

  

Markedsføring    

Hvis du har givet samtykke til målrettede tilbud og markedsføring ved din forespørgsel, eller når du opretter en kundekonto, anvender IntellyHomes oplysninger som e-mail og telefon med en tilstræbelse på at sende relevante tilbud baseret på den profiltype, der er tilknyttet din kundekonto. Dette gør vi for at optimere din oplevelse samt at give dig mulighed for at gøre krav på et relevant tilbud til dig.     

Hvis vi har samtykke fra dig, kan vi fremsende købsfremmende budskaber og andre oplysninger, der kan være interessante for dig på baggrund af dine præferencer, herunder informationer om IntellyHomes, og de løsninger og serviceydelser du finder interessante, via telefoniske henvendelser, nyhedsmail, samt eventuel annoncering på eksterne medieplatforme som fx Facebook og Google. Vi har løbende konkurrencer, som vore kunder kan deltage i. Hertil gælder det at vi anvender kundens data til at informere om kunden er vinder af præmien.    

Vi arbejder dagligt for at personalisere, måle og forbedre vores markedsføring for at imødekomme dine behov. Det gør vi bl.a. ved hjælp af de egenskaber og præferencer og oplysninger, du har givet os og de interaktioner med IntellyHomes’ platform, samt din købshistorik og de telefoniske samtaler du kan have med vores kundekonsulent.   

En del af vores kvalitet sikring hos IntellyHomes er tilfredshedsanalyser, det gør vi løbende for at optimere og sikre den forventede kundeoplevelse ved at brug IntellyHomes platform og de løsninger og serviceydelser, vi formidler på vegne af vores samarbejdspartnere. For at opretholde kvaliteten kan vi føre opfølgning med kunden, hvorpå kunden kan give rid og ros for samarbejdspartnerens håndtering af bestillingen. Dette gør vi for at forbedre vores platform og have de bedste samarbejdspartnere på markedet til fordel for vores kunder.   

 Vi behandler dine personlige oplysninger til de formål, der er angivet i ovenstående og vores legitime interesse i at gennemføre købsfremmende aktiviteter for relevante løsninger og serviceydelser bl.a. fra vores leverandører/samarbejdspartnere.   

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30.01.2023   

 

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Find ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen